Vi erbjuder

Event

 • Lunchföreläsningar
  En lunchföreläsning är ett uppskattat event bland studenter där Ni får en utmärkt möjlighet att marknadsföra ert företag här på LTU. Eftersom alla elever på skolan har lunch samtidigt blir dessa event välbesökta. Eventet är från 12.00-12.50 (lunchen enligt vårt schema är mellan 11.45-13.00) och i priset ingår marknadsföring, utrustning samt lokal. Vill ni skapa ännu större dragningskraft till föreläsningen kan vi ordna lättare mat förutsatt att ni står för kostnaden.

 • Middagsevent/branschkväll
  Ett kvällsevent är det bästa sättet för er som företag att knyta personliga kontakter med studenterna. Vi planerar, marknadsför samt bokar lokaler och utrustning till eventet. Det finns stora möjligheter till anpassning hur ni vill att kvällen ska se ut. Ett vanligt upplägg som vi kan rekommendera är en föreläsning eller workshop mellan 1-2 timmar med efterföljande mingel och middag. Pris för mat och dryck tillkommer.

Marknadsföring

 • Mailutskick
  Ett mailutskick är det perfekta sättet att nå ut till precis dem Ni behöver få ut informationen till. Mailet når ut till samtliga studenter under Geosektionen i årskurs 1-5, alternativt att Ni väljer de årskurser Ni önskar nå ut till. Ni väljer själva innehållet i mailet

 • Facebook
  Har Ni ett event Ni vill marknadsföra på Geosektionens Facebook-sida? Vi skriver om Ert event två gånger med en veckas mellanrum.

 • Affischuppsättning
  En affisch är ett bra sätt att nå ut till de studenterna som inte har lika bra koll på sociala medier. Vi sätter upp Era affischer i skolan som Ni antingen skickar upp eller att vi skriver ut dem åt Er (utskriftsavgift tillkommer). Affischerna får max vara A3 format och sitter uppe i två veckor.

Vi sätter gärna ihop ett större samarbete till ett paketpris, då kan vi skräddarsy efter era önskemål.
Skriv till arbm@geosektionen.se